Vanaf zaterdag 16 september zullen de examentrainingen op zaterdag een uur eerder plaatsvinden, en wel van 10:00 tot 11:30 uur. 

Op het Wil van Daalen Memorial Tournament in Rotterdam heeft WIKF Belgium flink wat succes geboekt en in totaal maar liefst 14 podiumplaatsen behaald!

1e plaats: Dina Azmi en Roel Vanderheyden

2e plaats: Simon Hermans, Tine Hansen, Sidney Van Herreweghe en Daphne Kuipers

3e plaats: Nathan Bentaya, Gies Leynen, Giel Snellings, Axel Dockx, Matthew Lindelauf, Jari Rovers, Milan van Eygen en Jula Ruysen

Klik hier voor de foto's.

 

In het weekend van 11-13 november heeft WIKF Belgium een stage georganiseerd onder leiding van Chief Instructor sensei Jon Wicks en president van de WIKF sensei Mathieu Beysen. Het was wederom een groot succes. 

Op zaterdag zijn maar liefs 16 kandidaten geslaagd voor hun Dan examen. Stany de Leersnijder kreeg zijn 7e Dan uitgereikt wegens zeer grote inzet voor de WIKF gemeenschap. Proficiat Stany! 

1e Dan : Simon Haesen, Emilie Boffin, David Voes, Jolie Fransen, Dimitri Croughs, Lore Croughs en Simon Hermans, Danny Hastire.

2e Dan : Frederik Lahaye, Robert Kuipers en Frank Van der Heijden.

3e Dan : Patrick De Smedt, Roger Diels en Louis Jurez.

5e Dan : Steven Achten.

7e Dan : Stany De Leersnijder.

Aan alle geslaagden, hartelijk gefeliciteerd met het behaalde succes.

 

In het weekend van 18, 19 en 20 maart organiseerde KCAR een internationale WIKF-stage onder leiding van World Chief Instructor sensei Jon Wicks, Chief Instructor Belgium en president van WIKF Europa sensei Mathieu Beysen en vice-president van WIKF Europa sensei Wim Massee. Het was een groot succes met meer dan 500 deelnemers.

Op zondag zijn 8 kandidaten met succes opgegaan voor hun Dan graad. Voor Shodan zijn opgegaan Katja Lijnen, Lindsey Hollanders en Vincent Dewolf. Voor Nidan zijn opgegaan Lien Marquillier en Daphne Kuipers. Voor Godan Leen Put, Bart Verpuylt en Johan Marquillier. Proficiat aan all geslaagden.

 

 

Tijdens de stage van Jon Wicks is Serge Gilen geslaagd voor zijn 5e DAN WIKF. Gerrit Baele en Carlo Jansen zijn geslaagd voor hun 4e DAN WIKF. Proficiat met dit prachtige resultaat.

 

In het weekend van 23 oktober heeft voor het eerst sinds de uitbraak van COVID een traditionele stage weekend onder leiding van John Wicks plaatsgevonden in Bilzen. Alle trainingen waren bijzonder goed bezocht. Het was duidelijk dat iedereen uitkeek naar een goede en leerzame stage.

 

 

Welkom

Beste karateka's,

In naam van WIKF Belgium heet ik jullie van harte welkom op onze website. We hopen jullie via deze site op de hoogte te houden van de werking, de agenda en de structuur van WIKF Belgium en het WIKF in het algemeen.

Alain Rayen
President WIKF Belgium

Foto's


Diverse foto's van activiteiten van WIKF Belgium

Foto's bekijken

Wado Ryu


De geschiedenis van Wado-Ryu

Het verhaal van:
- Hironori Ohtsuka
- Tatsuo Suzuki

Ga naar boven