Zaterdag 25 mei zijn de volgende personen geslaagd voor 2e Dan WIKF: Thierry Janssens, Tom de Bruyn, Natan Doms en Louis Jurez. Voor 1e Dan WIKF zijn tevens geslaagd: Jonah Jansen, Jasper Jordens, Yentl Steegen, Jolien Struelens, Arno de Bouvre en Robert en Daphne Kuipers.

Proficiat aan alle kandidaten!  

 

 

Op zaterdag 27 april heeft er een WIKF-stage met 200 deelnemers plaatsgevonden in Eksel. De stage vond plaats onder leiding van chief instructor Mathieu Beysen, technischecommissieleden Alain Rayen, Stany De Leersnijder, Els Appermans en Paul van Cleynenbreugel, en de instructeurs Werner Simenon, Steven Achten, Leen Put, Bart Verpuylt, Brecht Evens, Gerrit Baele en Laura Sikorski.

 

 

 

Klik hier voor meer foto's.

 

 

Deelnemers van de Leaders Course 2018

Belgische delegatie

Proficiat Sven Sikorski en Frederik Lahaye met het behalen van de 1e DAN WIKF. Proficiat Eva Kuipers, Roger Diels en Ludo Schodts met het behalen van de 2e DAN WIKF.

 

Deelnemers en lesgevers van de WIKF-stage in Eksel, april 2018

Chief Instructor  Mathieu Beysen heeft de 8e Dan WIKF mogen ontvangen van World Chief Instructor Jon Wicks tijdens het wereldkampioenschap WIKF-karate 2018 in Curaçao.
Van harte proficiat!

Op het Wereldkampioenschap WIKF-karate in Curaçao heeft België de derde plaats behaald in het algemene medailleklassement. De Belgische delegatie won 11 gouden, 12 zilveren en 14 bronzen medailles, een uitstekend resultaat!

Klik hier voor de foto's.

Welkom

Beste karateka's,

In naam van WIKF Belgium heet ik jullie van harte welkom op onze website. We hopen jullie via deze site op de hoogte te houden van de werking, de agenda en de structuur van WIKF Belgium en het WIKF in het algemeen.

Alain Rayen
President WIKF Belgium

EK WIKF


Het EK WIKF 2018 vindt plaats in Braga Portugal, van 27 t/m 29 juli 2018

Bulletin downloaden

Foto's


Diverse foto's van activiteiten van WIKF Belgium

Foto's bekijken

Wado Ryu


De geschiedenis van Wado-Ryu

Het verhaal van:
- Hironori Ohtsuka
- Tatsuo Suzuki

Ga naar boven