Vanwege het coronavirus werd het dangraadexamen van juni uitgesteld, maar op 23 juli 2020 kon dit alsnog doorgaan. Het examen werd door alledrie de kandidaten met goed gevolg afgelegd en Walter Achten, Katrien Put en Sven Sikorski zijn geslaagd voor 2e Dan.

Proficiat!

Vanaf 8 juni is de volgende versoepelende fase van de lockdown ingegaan. Dit betekent dat WIKF Belgium ook een aantal trainingen opnieuw gaat opstarten. Het gaat hierbij voorlopig alleen nog maar om de examentrainingen voor Dan-graden. Deze zullen plaatsvinden op 20 juni, 27 juni, 4 juli, 11 juli, 18 juli en 25 juli. Deze zullen doorgaan in de sporthal van Eigenbilzen (sporthalstraat).

Op zaterdag 2 november 2019 zijn Richard Van Boekholdt, Brecht Evens en San Bosmans geslaagd voor hun 4e Dan. Sidney van Herreweghe is geslaagd voor de 2e Dan. Onze Nederlandse vrienden Sander en Lenno zijn geslaagd voor hun 1e Dan.

Proficiat aan alle kandidaten !

 

In het weekend van 3 november heeft het traditionele stage weekend onder leiding van John Wicks plaatsgevonden in Bilzen. Het was een stage met een zeer grote opkomst tijdens alle  trainingen.

 

 

 

WIKF Global Cup Crawley 2019 - Great Team - Great Results - Fantastic Time.

 

Klik hier voor alle foto’s. 

Zaterdag 25 mei zijn de volgende personen geslaagd voor 2e Dan WIKF: Thierry Janssens, Tom de Bruyn, Natan Doms en Louis Jurez. Voor 1e Dan WIKF zijn tevens geslaagd: Jonah Jansen, Jasper Jordens, Yentl Steegen, Jolien Struelens, Arno de Bouvre en Robert en Daphne Kuipers.

Proficiat aan alle kandidaten!  

 

 

Op zaterdag 27 april heeft er een WIKF-stage met 200 deelnemers plaatsgevonden in Eksel. De stage vond plaats onder leiding van chief instructor Mathieu Beysen, technischecommissieleden Alain Rayen, Stany De Leersnijder, Els Appermans en Paul van Cleynenbreugel, en de instructeurs Werner Simenon, Steven Achten, Leen Put, Bart Verpuylt, Brecht Evens, Gerrit Baele en Laura Sikorski.

 

 

 

Klik hier voor meer foto's.

 

Welkom

Beste karateka's,

In naam van WIKF Belgium heet ik jullie van harte welkom op onze website. We hopen jullie via deze site op de hoogte te houden van de werking, de agenda en de structuur van WIKF Belgium en het WIKF in het algemeen.

Alain Rayen
President WIKF Belgium

Foto's


Diverse foto's van activiteiten van WIKF Belgium

Foto's bekijken

Wado Ryu


De geschiedenis van Wado-Ryu

Het verhaal van:
- Hironori Ohtsuka
- Tatsuo Suzuki

Ga naar boven